Jansen Tuin en NatuurHovenier, ontwerper, met hart voor natuur
 


Werkwijze

Als u mij in wilt schakelen weet u misschien al wat u wilt, maar misschien ook niet.  Uw vraag kan zijn  naar onderhoud, variërend van advies, tot gedeeltelijk of volledig onderhoud, of van éénmalig, seizoensmatig of jaarrond onderhoud of naar een ontwerp, aanleg of renovatie.

Bij een eerste bezoek spreken we door wat uw wensen zijn en bekijken we uw tuin (kosteloos). Als mijn aanpak bij u past en u verder wilt, meet ik uw tuin op en ontvangt u daarna een plan van aanpak en een offerte. Deze spreken we door om te kijken of dit zo is wat u wilt en kunnen we het aanpassen. Daarna ontvangt u de definitieve offerte en, bij aanvaarding, maken we afspraken over de planning van het werk, zodat deze u en mij past.

Bij de uitvoering van de werkzaamheden zorg ik voor aankoop en aanvoer van planten, grond of andere materialen, en voor de afvoer van resten. Plantenresten, bijvoorbeeld takken of bladeren, voer ik af of ik verwerk ze in uw tuin, volgens gemaakte afspraken.  Uw tuin blijft netjes achter.

Een tuinontwerp en een beplantingsplan ontwikkel ik in samenspraak met de klant. U kunt eventueel ook een keer meegaan naar een tuincentrum of kweker om een goed idee te krijgen van de verschillende planten. Mijn planten zoek ik bij betrouwbare kwekers en vaak bij een biologische kwekerij.

Kosten
U kunt naar keuze een offerte met een totaal prijs, of een prijs per uur ontvangen (€35 ex btw). Tijd wordt gerekend vanaf aankomst tot vertrek, bij meer dan een half uur rijden ook rijtijd en daarnaast vervoerskosten voor materialen of planten. Kosten voor eigen en handgereedschap zijn inbegrepen, extra kosten voor machines, materialen en planten e.d. worden doorberekend. Een tuinontwerp en beplantingsplan maak ik zonder kosten als ook de aanleg wordt gedaan.

Contact

U kunt het telefoonnummer 0612874211 of mailadres jansentuinnatuur@gmail.com gebruiken of het onderstaande infoformulier als u iets wilt vragen of overleggen. 

Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op!.